Agenda

Hier vind je activiteiten die interessant kunnen zijn voor vrijwilligers en professionals die actief zijn tegen armoede.

Neem ook een kijkje op onze pagina met trainingen.

Dinsdag 17 oktober 2023

Dag van de armoede

Net als in 2022 wil Pact Sam Sam de aandacht vestigen op armoede tijdens deze dag. Gaat jouw organisatie ook iets organiseren rondom of op deze dag? Laat het ons dan weten, want samen versterken we elkaar!

Meld je activiteit(en) aan via: secretariaat@pactsamsam.nl

Donderdag 15 juni 2023

Inspiratiebijeenkomst

We weten nog niet precies wat we gaan doen en waar. Maar we zorgen ervoor dat het een inspirerende avond wordt.

Meer informatie volgt, maar je kan deze datum nu alvast in je agenda zetten.

18 januari 2023

Nieuwjaars-bijeenkomst

Op woensdagavond 18 januari 2023 organiseert Pact Sam Sam een nieuwjaarsbijeenkomst. We kijken terug op 2022 en vooruit naar 2023. Natuurlijk zorgen we voor een klein maar mooi inhoudelijk programma. Meer informatie volgt maar zet de datum vast in je agenda.

14 december 2022

Dialoogtafel Randenbroek / Schuilenburg

In Randenbroek / Schuilenburg organiseren we een “Aan tafel” bijeenkomst met buurtinitiatieven en organisaties in de eigen wijk/buurt.

We vertellen samen met een ervaringsdeskundige over bestaansonzekerheid. Hoe is het om financieel niet in staat te zijn in het eigen levensonderhoud te voorzien? En wat zijn de problematische gevolgen van armoede voor het psychisch, fysiek en sociaal welzijn van mensen. We bespreken kort de hulpinstanties waar mensen met financiële zorgen terecht kunnen.

We gaan vooral met mensen uit de wijken Randenbroek en Schuilenburg in gesprek over de signalen van armoede in de wijk. Welke signalen zijn er en welke  (particuliere) initiatieven in de wijk kunnen mensen met een financiële uitdaging tot steun zijn. Ook kijken we naar stappen die nog nodig zijn om in Randenbroek en Schuilenburg armoede te bestrijden.

  • Woensdag 14 december 2022
  • Tijdstip: 19.30 – 21.30 uur
  • Locatie: Wijkcentrum “het Klokhuis”, Weberstraat 2, 3816 VC Amersfoort

Interesse om mee te praten?

Ook een activiteit?

Wil je een activiteit of een agenda aanmelden voor deze lijst? Stuur dan een mailtje naar secretariaat@pactsamsam.nl.