Trainingen

Kijk hier welke relevante trainingen er worden aangeboden. Niet alleen onze eigen trainingen staan hier maar ook links naar andere organisaties die relevante trainingen verzorgen.

De trainingen van Pact Sam Sam

Weerstand en Ontwapenen

Woensdag 25 januari 2023, 19.00-21.30.
Locatie nog niet bekent

Hoe buig je weerstand in een gesprek om? Welke vormen van weerstand zijn er en hoe ontstaat dit?
Wat kan je doen om een ontwapenende houding aan te nemen en welke triggers kunnen daarbij jezelf in de weg zitten?

We oefenen met een trainingsacteur situaties uit de praktijk van de steeds hollende vrijwilliger.

Opgeven kan via de mail naar: secretariaat@pactsamsam.nl

Trainingen van andere organisaties

Vrijwilligers Academie

Indebuurt033

De VrijwilligersAcademie is er voor vrijwilligers die zich verder willen verdiepen in onderwerpen die ze in hun vrijwilligerswerk tegenkomen.
Het is een platform waar organisaties trainingen, workshops, lezingen en informatiebijeenkomsten kunnen aanbieden die interessant zijn voor vrijwilligers, mantelzorgers en actieve bewoners.
Vrijwel iedere vrijwilliger heeft van tijd tot tijd wel eens behoefte aan het opdoen van nieuwe kennis, het uitwisselen van ervaringen en het ontwikkelen van nieuwe vaardigheden.

Het aanbod is gevarieerd en overwegend gratis.

Je vindt de website van de VrijwilligersAcademie hier.

Hier kan je je opgeven voor de nieuwsbrieven van Indebuurt033.

O.a. e-learnings en trainingen

Zorgverzekeringslijn

De Zorgverzekeringslijn is een initiatief van het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport en geeft gratis advies over het oplossen van zorgverzekeringsschulden en het afsluiten van een verzekering.

Ze hebben een speciaal aanbod gericht op hulpverleners die mensen met betalingsachterstanden ondersteunen. Er zijn e-learnings, tools en je kan je inschrijven voor de nieuwsbrief.

Het aanbod is gratis.

Je vindt de website van de Zorgverzekeringslijn hier.

Heb je interesse in een “live” training, stuur ons een mailtje dan haalt Pact Sam Sam de Zorgverzekeringslijn naar Amersfoort.

Jullie training ook hier?

Bieden jullie ook een training of workshop aan die interessant is voor mensen/organisaties die actief zijn tegen armoede. Stuur een mailtje naar secretariaat@pactsamsam.nl en we vermelden jullie training/workshop graag op onze site.